M gemist? Twan Huys vertelt over de huidige 'puinhoop' in Amerika

M gemist? Twan Huys vertelt over de huidige 'puinhoop' in Amerika

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van donderdag 2 juli. Je kunt hier de hele aflevering van M terugkijken.

Televisiejournalist en -presentator Twan Huys was donderdagavond te gast bij M om te praten over de huidige ontwikkelingen in Amerika na de moord op George Floyd, de daarop Black Lives Matter-protesten, het ongekend aantal coronabesmettingen en de strijd om het Witte Huis.

Bekijk het hele item in de video hieronder. M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je M gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>M</em> gemist? <em>Twan Huys</em> vertelt over de huidige 'puinhoop' in Amerika Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van donderdag 2 juli. Je kunt hier de hele aflevering van M terugkijken. Televisiejournalist en -presentator Twan Huys was donderdagavond te gast bij M om te praten over de huidige ontwikkelingen in Amerika na de moord op George Floyd, de daarop Black Lives Matter-protesten, het ongekend aantal coronabesmettingen en de strijd om het Witte Huis. Bekijk het hele item in de video hieronder. M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je M gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: talkshow M over de indrukwekkende herdenkingsdienst van George Floyd Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Donald Trump negeert coronaregels voor verkiezingscampagne Bekijk deze video »
Talkshow :
M gemist? Twan Huys vertelt over de huidige 'puinhoop' in Amerika

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op M gemist? Twan Huys vertelt over de huidige 'puinhoop' in Amerika of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV