Video: Edsilia Rombley en Kenny B zingen live bij M de hit 'Goed Voor Mij'

Video: Edsilia Rombley en Kenny B zingen live bij M de hit 'Goed Voor Mij'

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van donderdag 2 juli. Je kunt hier de hele aflevering van M terugkijken.

Het nummer dat Edsilia Rombley en Kenny B hebben gemaakt gaat over het ontstaan van een relatie die soms begint als een hechte vriendschap.

'Goed Voor Mij' live bij M
Het is de allereerste samenwerking van de twee artiesten. Donderdagavond stonden ze op het We’ll Meet Again-podium bij M. Bekijk het hele optreden in de video hieronder.

M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je M gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Edsilia Rombley</em> en <em>Kenny B</em> zingen live bij <em>M</em> de hit 'Goed Voor Mij' Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van donderdag 2 juli. Je kunt hier de hele aflevering van M terugkijken. Het nummer dat Edsilia Rombley en Kenny B hebben gemaakt gaat over het ontstaan van een relatie die soms begint als een hechte vriendschap. 'Goed Voor Mij' live bij MHet is de allereerste samenwerking van de twee artiesten. Donderdagavond stonden ze op het We’ll Meet Again-podium bij M. Bekijk het hele optreden in de video hieronder. M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je M gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Edsilia Rombley zingt Everything Must Change in leeg Concertgebouw Bekijk deze video » Bekijk hier de clip van 'Goed Voor Mij' met Edsilia Rombley & Kenny B Bekijk deze video »
Muziek :
Video: Edsilia Rombley en Kenny B zingen live bij M de hit 'Goed Voor Mij'

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Edsilia Rombley en Kenny B zingen live bij M de hit 'Goed Voor Mij' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV