Terugkijken: Coronavirus: feiten en fabels over vakantie (NOS)

Terugkijken: Coronavirus: feiten en fabels over vakantie (NOS)

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Voor de vijfde keer maakt de NOS een uitzending over de coronacrisis. Inmiddels zijn de strengste coronamaatregelen versoepeld, maar dat betekent nog niet dat het virus onder controle is. In de speciale NOS-uitzending worden door diverse experts kijkersvragen beantwoord over de zomervakantie en hoe men deze zo veilig mogelijk kan vormgeven.

Bekijk 'Het coronavirus: feiten en fabels over vakantie' van de NOS in de video hieronder.

Terugkijken: <em>Coronavirus: feiten en fabels</em> over vakantie (NOS) Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Voor de vijfde keer maakt de NOS een uitzending over de coronacrisis. Inmiddels zijn de strengste coronamaatregelen versoepeld, maar dat betekent nog niet dat het virus onder controle is. In de speciale NOS-uitzending worden door diverse experts kijkersvragen beantwoord over de zomervakantie en hoe men deze zo veilig mogelijk kan vormgeven. Bekijk 'Het coronavirus: feiten en fabels over vakantie' van de NOS in de video hieronder. Bizar: Stad Leicester opnieuw in lockdown: veel kinderen besmet (video) Bekijk deze video » NOS: WHO-baas over coronavirus: 'Het ergste moet nog komen' Bekijk deze video »
Live :
Terugkijken: Coronavirus: feiten en fabels over vakantie (NOS)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: Coronavirus: feiten en fabels over vakantie (NOS) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV