Zien: Dries Roelvink over ongeluk met Lamborghini: ''Dave is allrisk verzekerd!''

Zien: Dries Roelvink over ongeluk met Lamborghini: ''Dave is allrisk verzekerd!''

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Dave Roelvink heeft in de nacht van maandag 15 op dinsdag 16 juni de macht over het stuur verloren van een peperdure Lamborghini Huracan, met een waarde van 265.000 euro. De auto heeft de crash niet overleefd en was meteen total loss.

Bekijk hier de beelden

''Ik rij in een passat''
Toch is er een klein lichtpuntje voor Dave Roelvink, zo vertelt zijn vader Dries. Tijdens het interview met Lodewijk Asscher voor RTL Boulevard meent hij namelijk dat Dave allrisk verzekerd is. Bekijk het hele fragment in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Dries Roelvink</em> over ongeluk met <em>Lamborghini</em>: ''Dave is allrisk verzekerd!'' Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Dave Roelvink heeft in de nacht van maandag 15 op dinsdag 16 juni de macht over het stuur verloren van een peperdure Lamborghini Huracan, met een waarde van 265.000 euro. De auto heeft de crash niet overleefd en was meteen total loss. Bekijk hier de beelden Bekijk beelden van ongeluk Dave Roelvink: Lamborghini na crash total loss Bekijk deze video » ''Ik rij in een passat''Toch is er een klein lichtpuntje voor Dave Roelvink, zo vertelt zijn vader Dries. Tijdens het interview met Lodewijk Asscher voor RTL Boulevard meent hij namelijk dat Dave allrisk verzekerd is. Bekijk het hele fragment in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Zien: Dave Roelvink durft na ongeluk niet achter stuur van Lamborghini Bekijk deze video » RTL Boulevard: Dave Roelvink over crash met Lamborghini van Mo Bicep Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Dries Roelvink over ongeluk met Lamborghini: ''Dave is allrisk verzekerd!''

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dries Roelvink over ongeluk met Lamborghini: ''Dave is allrisk verzekerd!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV