Zien: René Froger in duet met Jeroen van der Boom in De beste liedjes van...

Zien: René Froger in duet met Jeroen van der Boom in De beste liedjes van...

Hieronder zie je een fragment van De beste liedjes van... met René Froger. Je kunt de hele uitzending vanaf zaterdag 4 juli 21.55 hier terugkijken bij Gids.tv.

Jeroen van der Boom ontvangt in zijn programma De beste liedjes van... een bijzondere muzikale gast achter zijn piano. Samen met zijn gast richt Jeroen zich op hun gemeenschappelijke passie: 'de liefde voor muziek'. In de aflevering van 4 juli is René Froger te gast. Samen met Jeroen zong hij o.a. het nummer 'Mandy'.

Bekijk het hele optreden in de video hieronder. De beste liedjes van... is om 21.55 uur te zien op SBS 6. Je kunt daarna De beste liedjes van.. terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>René Froger</em> in duet met <em>Jeroen van der Boom</em> in <em>De beste liedjes van...</em> Hieronder zie je een fragment van De beste liedjes van... met René Froger. Je kunt de hele uitzending vanaf zaterdag 4 juli 21.55 hier terugkijken bij Gids.tv. Jeroen van der Boom ontvangt in zijn programma De beste liedjes van... een bijzondere muzikale gast achter zijn piano. Samen met zijn gast richt Jeroen zich op hun gemeenschappelijke passie: 'de liefde voor muziek'. In de aflevering van 4 juli is René Froger te gast. Samen met Jeroen zong hij o.a. het nummer 'Mandy'. Bekijk het hele optreden in de video hieronder. De beste liedjes van... is om 21.55 uur te zien op SBS 6. Je kunt daarna De beste liedjes van.. terugkijken bij Gids.tv. Zien: Gerard Joling zingt samen met Jeroen 'Laat Me' van Ramses Shaffy Bekijk deze video » Zien: Maan zingt samen met Jeroen van der Boom haar grote hit 'Blijf Bij Mij' Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: René Froger in duet met Jeroen van der Boom in De beste liedjes van...

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: René Froger in duet met Jeroen van der Boom in De beste liedjes van... of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV