Beau gemist? Zo zocht Ghislaine Maxwell minderjarige meisjes voor Jeffrey Epstein

Beau gemist? Zo zocht Ghislaine Maxwell minderjarige meisjes voor Jeffrey Epstein

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdagavond 2 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken.

Jeffrey Epstein kan na zijn zelfmoord niet meer terechtstaan voor zijn misdaden, maar zijn rechtszaak gaat gewoon door. Meer dan 20 slachtoffers kwamen naar de rechtszaal om hun verhaal te doen.

Walgelijke praktijken
De vermeende 'hoerenmadam' Ghislaine Maxwell is nu ook opgepakt door de FBI. Er liggen zes aanklachten tegen Maxwell, waaronder het ronselen van minderjarigen voor het uitvoeren van seksuele handelingen, het plannen daarvan en vervoeren. Bekijk het hele item in de video hieronder.

Beau gemist? De talkshow is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Zo zocht <em>Ghislaine Maxwell</em> minderjarige meisjes voor <em>Jeffrey Epstein</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdagavond 2 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken. Jeffrey Epstein kan na zijn zelfmoord niet meer terechtstaan voor zijn misdaden, maar zijn rechtszaak gaat gewoon door. Meer dan 20 slachtoffers kwamen naar de rechtszaal om hun verhaal te doen. Walgelijke praktijkenDe vermeende 'hoerenmadam' Ghislaine Maxwell is nu ook opgepakt door de FBI. Er liggen zes aanklachten tegen Maxwell, waaronder het ronselen van minderjarigen voor het uitvoeren van seksuele handelingen, het plannen daarvan en vervoeren. Bekijk het hele item in de video hieronder. Beau gemist? De talkshow is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Rechtszaak overleden Jeffrey Epstein zet voort: "Er zijn meer daders" Bekijk deze video » RTL Boulevard: Prins Andrew in het nauw gedreven in Epstein-zaak Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Zo zocht Ghislaine Maxwell minderjarige meisjes voor Jeffrey Epstein

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Zo zocht Ghislaine Maxwell minderjarige meisjes voor Jeffrey Epstein of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV