Op1 gemist? Politie eerlijk over verschrikkelijke inhoud van criminele berichten op EncroChat

Op1 gemist? Politie eerlijk over verschrikkelijke inhoud van criminele berichten op EncroChat

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdagavond 2 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Politiechef Jannine van den Berg van de Landelijke Eenheid en misdaadjournalist Wouter Laumans waren donderdagavond te gast bij Op1 om te praten over het grootste Nederlandse rechercheonderzoek ooit.

''Martelen, liquidaties en bedragen''
Maandenlang las de recherche mee met het berichtenverkeer van topcriminelen en dat leidde tot honderden arrestaties. Van den Berg en Laumans vertellen alles over het grote onderzoek en inhoud van de berichten in de video hieronder.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Politie eerlijk over verschrikkelijke inhoud van criminele berichten op <em>EncroChat</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdagavond 2 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Politiechef Jannine van den Berg van de Landelijke Eenheid en misdaadjournalist Wouter Laumans waren donderdagavond te gast bij Op1 om te praten over het grootste Nederlandse rechercheonderzoek ooit. ''Martelen, liquidaties en bedragen''Maandenlang las de recherche mee met het berichtenverkeer van topcriminelen en dat leidde tot honderden arrestaties. Van den Berg en Laumans vertellen alles over het grote onderzoek en inhoud van de berichten in de video hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard vertelt over 'grootste politieonderzoek ooit' via Encrochat Bekijk deze video » Beau gemist? Politie heeft toegang tot 25.000.000 berichten van criminelen via Encrochat Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Politie eerlijk over verschrikkelijke inhoud van criminele berichten op EncroChat

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Politie eerlijk over verschrikkelijke inhoud van criminele berichten op EncroChat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV