Op1 gemist? Techjournalist Wouter van Noort: ''Trollenlegers worden gebruikt als politiek wapen''

Op1 gemist? Techjournalist Wouter van Noort: ''Trollenlegers worden gebruikt als politiek wapen''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdagavond 2 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Tech-journalist van de NRC Wouter van Noort was donderdagavond te gast bij Op1. Hij vertelde dat grote groepen steeds vaker online de macht naar zich toetrekken en hiermee het maatschappelijk debat proberen te kapen. Bekijk het hele item in de video hieronder.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Techjournalist <em>Wouter van Noort</em>: ''<em>Trollenlegers</em> worden gebruikt als politiek wapen'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdagavond 2 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Tech-journalist van de NRC Wouter van Noort was donderdagavond te gast bij Op1. Hij vertelde dat grote groepen steeds vaker online de macht naar zich toetrekken en hiermee het maatschappelijk debat proberen te kapen. Bekijk het hele item in de video hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Cees Grimbergen maakt pensioenakkoord af in Op1: ‘Onuitvoerbaar en onbegrijpelijk’ Bekijk deze video » Op1 gemist? Politie eerlijk over verschrikkelijke inhoud van criminele berichten op EncroChat Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Techjournalist Wouter van Noort: ''Trollenlegers worden gebruikt als politiek wapen''

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Techjournalist Wouter van Noort: ''Trollenlegers worden gebruikt als politiek wapen'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV