Video: faillissement voor Wendy van Dijk met haar fitness Disq-bedrijf

Video: faillissement voor Wendy van Dijk met haar fitness Disq-bedrijf

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Presentatrice en ondernemer Wendy van Dijk is afgelopen woensdag failliet verklaard. Het fitness Disq-bedrijf heeft de crisis helaas niet kunnen overleven. De presentatrice heeft het nieuws inmiddels bevestigd aan Shownieuws.

Bekijk het hele item over het faillissement van Wendy van Dijk in de video van Shownieuws hieronder.

Video: faillissement voor <em>Wendy van Dijk</em> met haar fitness Disq-bedrijf Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Presentatrice en ondernemer Wendy van Dijk is afgelopen woensdag failliet verklaard. Het fitness Disq-bedrijf heeft de crisis helaas niet kunnen overleven. De presentatrice heeft het nieuws inmiddels bevestigd aan Shownieuws. Bekijk het hele item over het faillissement van Wendy van Dijk in de video van Shownieuws hieronder. Wendy van Dijk deelt backstage beelden van zangwedstrijd We Want More: "Dit heb ik gemist" Bekijk deze video » Wendy van Dijk over We Want More: "Tot de laatste noot blijft het spannend" Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: faillissement voor Wendy van Dijk met haar fitness Disq-bedrijf

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: faillissement voor Wendy van Dijk met haar fitness Disq-bedrijf of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV