Op1: prins Constantijn van Oranje over innovatieve start-ups: ''Dit zijn de banen van de toekomst!''

Op1: prins Constantijn van Oranje over innovatieve start-ups: ''Dit zijn de banen van de toekomst!''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdagavond 2 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Donderdag stond er een paginagrote advertentie in de krant namens Techleap, de organisatie die opkomt voor start-ups waar prins Constantijn van Oranje aan verbonden is.

Positieve woorden
Innovatieve bedrijven hebben, juist in deze moeilijke tijden, Nederland veel te bieden. Ze kunnen ons land sterker uit de crisis laten komen, aldus de prins. ''Dit zijn de banen van de toekomst!''

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: prins <em>Constantijn van Oranje</em> over innovatieve start-ups: ''Dit zijn de banen van de toekomst!'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdagavond 2 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Donderdag stond er een paginagrote advertentie in de krant namens Techleap, de organisatie die opkomt voor start-ups waar prins Constantijn van Oranje aan verbonden is. Positieve woordenInnovatieve bedrijven hebben, juist in deze moeilijke tijden, Nederland veel te bieden. Ze kunnen ons land sterker uit de crisis laten komen, aldus de prins. ''Dit zijn de banen van de toekomst!'' Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Video: Prins Constantijn stuurt rascistische tweet en ligt onder vuur Bekijk deze video » Eloise van Oranje's eerste interview bij Jeugdjournaal: ‘Heel normaal meisje’ (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: prins Constantijn van Oranje over innovatieve start-ups: ''Dit zijn de banen van de toekomst!''

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: prins Constantijn van Oranje over innovatieve start-ups: ''Dit zijn de banen van de toekomst!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV