Op Vrijdag aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op Vrijdag aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Op Vrijdag

Op Vrijdag aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe talkshow Op Vrijdag ontvangt presentator Renze Klamer elke week twee bekende Nederlanders voor een gesprek dat niet over de actualiteit gaat. Nieuw tijdstipEerder dit jaar was het vergelijkbare programma Laat op Vrijdag te zien, na middernacht. Het tweede seizoen is nu primetime, elke vrijdag rond 21:25 uur, en onder de nieuwe titel Op Vrijdag. In de eerste aflevering zijn cabaretier Jan Jaap van der Wal en presentatrice Roos Moggré te gast. Guilty pleasuresDe twee bekende hoofdgasten vormen samen elke week een verrassende combinatie. Renze spreekt ze over hun guilty pleasures, ze delen hun verborgen talenten en er is ruimte om een spelletje te spelen. NoortjeOok sidekick Noortje Veldhuizen is terug met haar eigen rubriek 'Kantoortje van Noortje', waarin ze in het leven van de gasten duikt en op kenmerkende wijze haar speurwerk deelt met de kijker. GastenLater dit seizoen komen onder anderen politicus Klaas Dijkhoff, comedian Jandino Asporaat en tv-makers Britt Dekker en Joris Linssen langs.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In de nieuwe talkshow Op Vrijdag ontvangt presentator Renze Klamer elke week twee bekende Nederlanders voor een gesprek dat niet over de actualiteit gaat.

Nieuw tijdstip
Eerder dit jaar was het vergelijkbare programma Laat op Vrijdag te zien, na middernacht. Het tweede seizoen is nu primetime, elke vrijdag rond 21:25 uur, en onder de nieuwe titel Op Vrijdag. In de eerste aflevering zijn cabaretier Jan Jaap van der Wal en presentatrice Roos Moggré te gast.

Guilty pleasures
De twee bekende hoofdgasten vormen samen elke week een verrassende combinatie. Renze spreekt ze over hun guilty pleasures, ze delen hun verborgen talenten en er is ruimte om een spelletje te spelen.

Noortje
Ook sidekick Noortje Veldhuizen is terug met haar eigen rubriek 'Kantoortje van Noortje', waarin ze in het leven van de gasten duikt en op kenmerkende wijze haar speurwerk deelt met de kijker.

Gasten
Later dit seizoen komen onder anderen politicus Klaas Dijkhoff, comedian Jandino Asporaat en tv-makers Britt Dekker en Joris Linssen langs.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op Vrijdag aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV