Reizen Waes in Spanje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Reizen Waes in Spanje gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Start: Reizen Waes Europa

Reizen Waes in Spanje gemist? Bekijk hier de hele uitzending Seizoen 04 - Aflevering 1 van 8 - Spanje - VPRO Waar kom je in Spanje terecht als je de toeristische trekpleisters links laat liggen? In het westen, ook wel de achterkant van het land genoemd, ontdekt Tom Waes een Spanje waar de meesten van ons nauwelijks iets van weten: een leeggelopen en wat achtergestelde streek met nog ongewone gebruiken. In het Galicische plaatsje Muxía waagt hij zijn leven door samen met plaatselijke vissers in de branding langs de woeste rotskust op zoek te gaan naar eendenmosselen. En in het dorpje Piornal in Extremadura bekogelen ze tijdens de jaarlijkse processie een vreemd uitgedoste figuur met duizenden rapen. Waarom?
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Seizoen 04 - Aflevering 1 van 8 - Spanje - VPRO

Waar kom je in Spanje terecht als je de toeristische trekpleisters links laat liggen? In het westen, ook wel de achterkant van het land genoemd, ontdekt Tom Waes een Spanje waar de meesten van ons nauwelijks iets van weten: een leeggelopen en wat achtergestelde streek met nog ongewone gebruiken. In het Galicische plaatsje Muxía waagt hij zijn leven door samen met plaatselijke vissers in de branding langs de woeste rotskust op zoek te gaan naar eendenmosselen. En in het dorpje Piornal in Extremadura bekogelen ze tijdens de jaarlijkse processie een vreemd uitgedoste figuur met duizenden rapen. Waarom?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Reizen Waes
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Reizen Waes in Spanje gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV