Zien: Di-rect treedt live op bij Beau met nummer 'Here's to Love'

Zien: Di-rect treedt live op bij Beau met nummer 'Here's to Love'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 2 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

De Haagse band Di-rect was op donderdag 2 juli te gast bij Beau en uiteraard gaven ze ook een spetterend optreden weg in de studio. Ze beklommen het podium om hun nummer 'Here's to Love' te zingen. Het nummer stamt al uit 2014, maar gezien de titel is het in deze moeilijke tijd toepasselijker dan ooit.

Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Di-rect</em> treedt live op bij <em>Beau</em> met nummer 'Here's to Love' Alle fragmenten uit deze uitzending van Beau Beau gemist? Potje beachtennis tussen Henk Krol en Jaïr Ferwerda mislukt volledig Bekijk deze video » Robert Doornbos optimistisch in Beau: "Dit wordt het jaar van Max Verstappen" Bekijk deze video » Beau gemist? Jasper Wolf en Willem de Beukelaer mogen stemmen bij de Oscars Bekijk deze video » Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 2 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. De Haagse band Di-rect was op donderdag 2 juli te gast bij Beau en uiteraard gaven ze ook een spetterend optreden weg in de studio. Ze beklommen het podium om hun nummer 'Here's to Love' te zingen. Het nummer stamt al uit 2014, maar gezien de titel is het in deze moeilijke tijd toepasselijker dan ooit. Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook All You Need Is Love: DI-RECT zingt Soldier On op dak van de Ziggo Dome Bekijk deze video » Zien: Band DI-RECT geeft online muziekshow voor duizenden fans Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: Di-rect treedt live op bij Beau met nummer 'Here's to Love'

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Di-rect treedt live op bij Beau met nummer 'Here's to Love' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV