Beau gemist? Potje beachtennis tussen Henk Krol en Jaïr Ferwerda mislukt volledig

Beau gemist? Potje beachtennis tussen Henk Krol en Jaïr Ferwerda mislukt volledig

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 2 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Door de uitbraak van het coronavirus kan ook één van de belangrijkste feestjes van de landelijke politiek dit jaar niet doorgaan: de Binnenhof-barbecue. Daarom heeft verslaggever Jaïr Ferwerda maar besloten om zijn eigen barbecue te organiseren. Al snel krijgt hij enkele politici over de vloer, zoals Henk Krol - met wie hij een potje besluit te beachtennissen. "Het aantal keer dat we overspelen is het aantal zetels dat de Partij voor de Toekomst haalt!" Krol geeft er vervolgens snel de brui aan.

Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Potje beachtennis tussen <em>Henk Krol</em> en Jaïr Ferwerda mislukt volledig Alle fragmenten uit deze uitzending van Beau Zien: Di-rect treedt live op bij Beau met nummer 'Here's to Love' Bekijk deze video » Robert Doornbos optimistisch in Beau: "Dit wordt het jaar van Max Verstappen" Bekijk deze video » Beau gemist? Jasper Wolf en Willem de Beukelaer mogen stemmen bij de Oscars Bekijk deze video » Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 2 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Door de uitbraak van het coronavirus kan ook één van de belangrijkste feestjes van de landelijke politiek dit jaar niet doorgaan: de Binnenhof-barbecue. Daarom heeft verslaggever Jaïr Ferwerda maar besloten om zijn eigen barbecue te organiseren. Al snel krijgt hij enkele politici over de vloer, zoals Henk Krol - met wie hij een potje besluit te beachtennissen. "Het aantal keer dat we overspelen is het aantal zetels dat de Partij voor de Toekomst haalt!" Krol geeft er vervolgens snel de brui aan. Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Geert Wilders kan coronaregels niet naleven: ‘Ik zit met beveiliging in auto’ (video) Bekijk deze video » Beau gemist? Frits Wester en Jaïr Ferwerda bespreken de Binnenhof Barbecue Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Potje beachtennis tussen Henk Krol en Jaïr Ferwerda mislukt volledig

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Potje beachtennis tussen Henk Krol en Jaïr Ferwerda mislukt volledig of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV