Robert Doornbos optimistisch in Beau: "Dit wordt het jaar van Max Verstappen"

Robert Doornbos optimistisch in Beau: "Dit wordt het jaar van Max Verstappen"

Dit weekend (3 tot en met 5 juli) gaat het Formule 1-seizoen dan eindelijk van start. De Formule 1 GP van Oostenrijk is de eerste race op de kalender en volgens Robert Doornbos kan het maar zo de kant van Max Verstappen op vallen: "Dit wordt zijn jaar."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 2 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Topfit
Daarmee lijkt Doornbos te doelen op een mogelijke wereldtitel voor Max Verstappen. Het is zeker mogelijk, want in de Doornbos heeft gezien dat de Nederlandse coureur topfit is. De vraag is alleen of Verstappen, als hij wereldkampioen wordt, zijn kampioenschap ziet als een volwaardige titel: tot nu toe zijn er slechts acht races bevestigd. "Ik denk dat het Max niet heel veel uitmaakt," aldus Doornbos.

Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Robert Doornbos optimistisch in <em>Beau</em>: &quot;Dit wordt het jaar van <em>Max Verstappen</em>&quot; Alle fragmenten uit deze uitzending van Beau Zien: Di-rect treedt live op bij Beau met nummer 'Here's to Love' Bekijk deze video » Beau gemist? Potje beachtennis tussen Henk Krol en Jaïr Ferwerda mislukt volledig Bekijk deze video » Beau gemist? Jasper Wolf en Willem de Beukelaer mogen stemmen bij de Oscars Bekijk deze video » Dit weekend (3 tot en met 5 juli) gaat het Formule 1-seizoen dan eindelijk van start. De Formule 1 GP van Oostenrijk is de eerste race op de kalender en volgens Robert Doornbos kan het maar zo de kant van Max Verstappen op vallen: "Dit wordt zijn jaar." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 2 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. TopfitDaarmee lijkt Doornbos te doelen op een mogelijke wereldtitel voor Max Verstappen. Het is zeker mogelijk, want in de Doornbos heeft gezien dat de Nederlandse coureur topfit is. De vraag is alleen of Verstappen, als hij wereldkampioen wordt, zijn kampioenschap ziet als een volwaardige titel: tot nu toe zijn er slechts acht races bevestigd. "Ik denk dat het Max niet heel veel uitmaakt," aldus Doornbos. Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Formule 1-seizoen gaat eindelijk beginnen: bekijk indrukwekkende promo Bekijk deze video » Max Verstappen kan niet wachten weer te racen in Formule 1 (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Robert Doornbos optimistisch in Beau: "Dit wordt het jaar van Max Verstappen"

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Robert Doornbos optimistisch in Beau: "Dit wordt het jaar van Max Verstappen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV