Video: keert Wesley Sneijder terug bij FC Utrecht?

Video: keert Wesley Sneijder terug bij FC Utrecht?

De supporters van FC Utrecht zien het wel zitten: de rentree van Wesley Sneijder bij hun club. Om die wens kracht bij te zetten regelden ze alvast een t-shirt voor hem, uiteraard met zijn eigen nummer 10 daarop.

Denkt erover na
De voetballer reageert verheugd en laat weten er serieus over na te gaan denken. Hij heeft zelfs al contact gehad met de technisch directeur van de Utrechtse club. "Tekenen!" roepen de vele supporters van de club hem toe. Ook maakten ze een spandoek voor hem, met daarop geschreven: 'Nog 1 jaar vlammen in je stadsie'. Bekijk de video van FCUFAN hieronder.

Video: keert <em>Wesley Sneijder</em> terug bij FC Utrecht? De supporters van FC Utrecht zien het wel zitten: de rentree van Wesley Sneijder bij hun club. Om die wens kracht bij te zetten regelden ze alvast een t-shirt voor hem, uiteraard met zijn eigen nummer 10 daarop. Denkt erover naDe voetballer reageert verheugd en laat weten er serieus over na te gaan denken. Hij heeft zelfs al contact gehad met de technisch directeur van de Utrechtse club. "Tekenen!" roepen de vele supporters van de club hem toe. Ook maakten ze een spandoek voor hem, met daarop geschreven: 'Nog 1 jaar vlammen in je stadsie'. Bekijk de video van FCUFAN hieronder. Bekijk ook Beau gemist? Wesley Sneijder over lastige relatie met Louis van Gaal Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: keert Wesley Sneijder terug bij FC Utrecht?

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: keert Wesley Sneijder terug bij FC Utrecht? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV