Video: neemt Leontine Borsato binnenkort afscheid van haar bekende achternaam?

Video: neemt Leontine Borsato binnenkort afscheid van haar bekende achternaam?

Shownieuws was deze week in rep en roer, toen ze hoorden dat Leontine Ruiters aanwezig zou zijn bij de boekpresentatie van Saskia Noort. "Je begrijpt, wij hebben alle cameraploegen richting die presentatie gestuurd want het zou voor het eerst zijn dat we haar zouden kunnen horen praten over de scheiding van Marco", aldus Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven.

Naamswijziging nabij?
Extra opvallend was dat de achternaam Ruiters gebruikt werd, in plaats van Borsato. "Dat was opvallend. In april verscheen al een folder van een loterij waar toen ineens Leontine stond, op de plek waar altijd Leontine Borsato had gestaan." Op Instagram gebruikt de blondine overigens nog wel de achternaam van Marco maar verandering daarvan zou zomaar eens nabij kunnen zijn. "Wellicht dat ze dat elk moment zal gaan aanpassen, als ze zichzelf nu ook al zo laat noemen op gastenlijsten." Bekijk het hele fragment van Shownieuws hieronder.

Video: neemt <em>Leontine Borsato</em> binnenkort afscheid van haar bekende achternaam? Shownieuws was deze week in rep en roer, toen ze hoorden dat Leontine Ruiters aanwezig zou zijn bij de boekpresentatie van Saskia Noort. "Je begrijpt, wij hebben alle cameraploegen richting die presentatie gestuurd want het zou voor het eerst zijn dat we haar zouden kunnen horen praten over de scheiding van Marco", aldus Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven. Naamswijziging nabij?Extra opvallend was dat de achternaam Ruiters gebruikt werd, in plaats van Borsato. "Dat was opvallend. In april verscheen al een folder van een loterij waar toen ineens Leontine stond, op de plek waar altijd Leontine Borsato had gestaan." Op Instagram gebruikt de blondine overigens nog wel de achternaam van Marco maar verandering daarvan zou zomaar eens nabij kunnen zijn. "Wellicht dat ze dat elk moment zal gaan aanpassen, als ze zichzelf nu ook al zo laat noemen op gastenlijsten." Bekijk het hele fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Leontine Borsato loog over afwezigheid boekpresentatie: ''Ze was helemaal niet ziek!'' Bekijk deze video »
Show :
Video: neemt Leontine Borsato binnenkort afscheid van haar bekende achternaam?

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: neemt Leontine Borsato binnenkort afscheid van haar bekende achternaam? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV