Video: Akwasi wil grachtenpand Amsterdam claimen vanwege slavernijverleden

Video: Akwasi wil grachtenpand Amsterdam claimen vanwege slavernijverleden

Akwasi is opnieuw in opspraak gekomen, nu er op Twitter beelden van hem zijn opgedoken waarop hij een grachtenpand in Amsterdam lijkt te willen claimen. "We zouden dat op een gegeven moment echt moeten doen", aldus de rapper.

Slaven
Hij vervolgt: "Ik ga daar wel voor. Ik moet straks op de Herengracht gaan wonen." De rapper, die enige weken geleden het nieuws bepaalde vanwege zijn steun aan Black Lives Matter, bedreigingen aan het adres van Zwarte Piet op de Dam en ophef bij Veronica Inside, heeft begrepen dat er een aantal Amsterdamse panden zijn gebouwd over de ruggen van slaven. Dat zint hem allerminst. Bekijk de betreffende video hieronder.

Video: <em>Akwasi</em> wil grachtenpand Amsterdam claimen vanwege slavernijverleden Akwasi is opnieuw in opspraak gekomen, nu er op Twitter beelden van hem zijn opgedoken waarop hij een grachtenpand in Amsterdam lijkt te willen claimen. "We zouden dat op een gegeven moment echt moeten doen", aldus de rapper. SlavenHij vervolgt: "Ik ga daar wel voor. Ik moet straks op de Herengracht gaan wonen." De rapper, die enige weken geleden het nieuws bepaalde vanwege zijn steun aan Black Lives Matter, bedreigingen aan het adres van Zwarte Piet op de Dam en ophef bij Veronica Inside, heeft begrepen dat er een aantal Amsterdamse panden zijn gebouwd over de ruggen van slaven. Dat zint hem allerminst. Bekijk de betreffende video hieronder. Bekijk ook Johan Derksen noemt Zwarte Piet held: "Zeker dat dat niet Akwasi is?" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Akwasi wil grachtenpand Amsterdam claimen vanwege slavernijverleden

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Akwasi wil grachtenpand Amsterdam claimen vanwege slavernijverleden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV