We Want More: Ali B schrikt zich rot van studieschuld zanger van 50.000 euro

We Want More: Ali B schrikt zich rot van studieschuld zanger van 50.000 euro

In We Want More kunnen kandidaten een mooi bedrag van maar liefst 100.000 euro winnen. En een van de kandidaten zou graag zijn studieschuld met dit bedrag willen afbetalen, jurylid Ali B is wel erg benieuwd hoe hoog dit bedrag dan is. En de rapper schrikt als hij te horen krijgt dat de zanger een studieschuld van 50.000 euro heeft. “Wat heb je gedaan man?!”

Bekijk het fragment van We Want More hieronder.

We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv.

<em>We Want More</em>: Ali B schrikt zich rot van studieschuld zanger van 50.000 euro In We Want More kunnen kandidaten een mooi bedrag van maar liefst 100.000 euro winnen. En een van de kandidaten zou graag zijn studieschuld met dit bedrag willen afbetalen, jurylid Ali B is wel erg benieuwd hoe hoog dit bedrag dan is. En de rapper schrikt als hij te horen krijgt dat de zanger een studieschuld van 50.000 euro heeft. “Wat heb je gedaan man?!” Bekijk het fragment van We Want More hieronder. We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv. We Want More: familie Jo-Anne kan ook zingen (video) Bekijk deze video » Trijntje Oosterhuis roept dochtertje We Want More-deelneemster Jo-Anne het podium op (video) Bekijk deze video »
TV :
We Want More: Ali B schrikt zich rot van studieschuld zanger van 50.000 euro

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op We Want More: Ali B schrikt zich rot van studieschuld zanger van 50.000 euro of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV