Zien: Jochem Myjer geeft cursus imiteren van bekende Nederlanders (video)

Zien: Jochem Myjer geeft cursus imiteren van bekende Nederlanders (video)

Jochem Myjer is bekend als cabaretier, maar een van zijn expertises waar hij veel lachers mee op zijn hand krijgt is het imiteren van bekende mensen. En gelukkig deelt Myjer zijn geheim nu met iedereen die dit ook goed zou willen doen.

Van Peter R. de Vries tot Johan Cruijff
In een fragment uit zijn theatershow Adem In, Adem Uit, vertelt Myjer hoe hij BN’ers imiteert, en hoe iedereen dat zou kunnen doen. Volgens de drukke grappenmaker moet je alleen maar weten waar de imitatie zit en hoe je de juiste spieren moet gebruiken. Zo doet hij onder meer voor hoe je Peter R. de Vries, Jeroen van Inkel, Paul van Vliet en Johan Cruijff kunt nadoen.

Bekijk de video van Jochem Myjer met zijn imitatiecursus hieronder. Je kunt Myjer's hele theatershow Adem In, Adem Uit terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Jochem Myjer</em> geeft cursus imiteren van bekende Nederlanders (video) Jochem Myjer is bekend als cabaretier, maar een van zijn expertises waar hij veel lachers mee op zijn hand krijgt is het imiteren van bekende mensen. En gelukkig deelt Myjer zijn geheim nu met iedereen die dit ook goed zou willen doen. Van Peter R. de Vries tot Johan CruijffIn een fragment uit zijn theatershow Adem In, Adem Uit, vertelt Myjer hoe hij BN’ers imiteert, en hoe iedereen dat zou kunnen doen. Volgens de drukke grappenmaker moet je alleen maar weten waar de imitatie zit en hoe je de juiste spieren moet gebruiken. Zo doet hij onder meer voor hoe je Peter R. de Vries, Jeroen van Inkel, Paul van Vliet en Johan Cruijff kunt nadoen. Bekijk de video van Jochem Myjer met zijn imitatiecursus hieronder. Je kunt Myjer's hele theatershow Adem In, Adem Uit terugkijken bij Gids.tv. Video: Jochem Myjer breekt pan terwijl hij pannenkoek omdraait Bekijk deze video » Video: Cabaretier Jochem Myjer heeft TikTok ontdekt Bekijk deze video »
Humor :
Zien: Jochem Myjer geeft cursus imiteren van bekende Nederlanders (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jochem Myjer geeft cursus imiteren van bekende Nederlanders (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV