Max Verstappen spint tijdens vrije training 1 voor Formule 1 GP van Oostenrijk

Max Verstappen spint tijdens vrije training 1 voor Formule 1 GP van Oostenrijk

Ze mogen weer! De Formule 1 gaat dit weekend weer van start met de GP van Oostenrijk, de eerste race op de aangepaste kalender van het raceseizoen. Ook Max Verstappen snelt weer over de baan, maar hij verloor wel even de macht over het stuur.

Bekijk hier het volledige programma van de GP van Oostenrijk.

Spin
Halverwege een bocht op het circuit van Oostenrijk raakt Verstappen de controle over zijn Red Bull-auto even kwijt en dat moet hij bekopen met een spin. De Nederlander kon de training echter gewoon vervolgen, want het verlies van de controle leidde niet tot een crash.

Bekijk de beelden van Max Verstappen hieronder.

<em>Max Verstappen</em> spint tijdens vrije training 1 voor Formule 1 <em>GP van Oostenrijk</em> Ze mogen weer! De Formule 1 gaat dit weekend weer van start met de GP van Oostenrijk, de eerste race op de aangepaste kalender van het raceseizoen. Ook Max Verstappen snelt weer over de baan, maar hij verloor wel even de macht over het stuur. Bekijk hier het volledige programma van de GP van Oostenrijk. SpinHalverwege een bocht op het circuit van Oostenrijk raakt Verstappen de controle over zijn Red Bull-auto even kwijt en dat moet hij bekopen met een spin. De Nederlander kon de training echter gewoon vervolgen, want het verlies van de controle leidde niet tot een crash. Bekijk de beelden van Max Verstappen hieronder. Bekijk ook Max Verstappen kan niet wachten weer te racen in Formule 1 (video) Bekijk deze video » Robert Doornbos optimistisch in Beau: "Dit wordt het jaar van Max Verstappen" Bekijk deze video »
Formule 1 :
Max Verstappen spint tijdens vrije training 1 voor Formule 1 GP van Oostenrijk

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Max Verstappen spint tijdens vrije training 1 voor Formule 1 GP van Oostenrijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV