Fred van Leer onthult in documentaire: ‘Ik ben een stiekeme eter’ (video)

Fred van Leer onthult in documentaire: ‘Ik ben een stiekeme eter’ (video)

Bekijk hier de trailer van de documentaire Fred: Het Andere Gezicht.

Fred van Leer doet een bijzondere onthulling in zijn documentaire Fred: Het Andere Gezicht. “Ik ben echt een stiekeme eter”, vertelt de stylist, die nooit mee-eet als er vrienden bij hem thuis zijn. Hij haalde in het verleden regelmatig een hele lading eten bij de snackbar. “Ik deed alsof het voor iemand anders was. Ik vrat het allemaal zelf op.”

Bekijk het fragment van Fred van Leer hieronder. De driedelige documentaireserie Fred: Het Andere Gezicht is nu te zien bij Videoland.

<em>Fred van Leer</em> onthult in documentaire: ‘Ik ben een stiekeme eter’ (video) Bekijk hier de trailer van de documentaire Fred: Het Andere Gezicht. Fred van Leer doet een bijzondere onthulling in zijn documentaire Fred: Het Andere Gezicht. “Ik ben echt een stiekeme eter”, vertelt de stylist, die nooit mee-eet als er vrienden bij hem thuis zijn. Hij haalde in het verleden regelmatig een hele lading eten bij de snackbar. “Ik deed alsof het voor iemand anders was. Ik vrat het allemaal zelf op.” Bekijk het fragment van Fred van Leer hieronder. De driedelige documentaireserie Fred: Het Andere Gezicht is nu te zien bij Videoland. Zien: documentaire van Fred van Leer nu op Videoland Bekijk deze video » Shownieuws: Fred van Leer is woedend op Beau van Erven Dorens Bekijk deze video »
Entertainment :
Fred van Leer onthult in documentaire: ‘Ik ben een stiekeme eter’ (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fred van Leer onthult in documentaire: ‘Ik ben een stiekeme eter’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV