We Want More: Ali B neemt ‘zoon van legende’ André Hazes in de maling

We Want More: Ali B neemt ‘zoon van legende’ André Hazes in de maling

André Hazes denkt in We Want More dat een van de kandidaten hard heeft moeten werken voor zijn carrière, maar volgens Ali B doet iedereen dat. Voor de rapper een goed moment om medejurylid André even lekker in de maling te nemen, en hij spreekt de ‘zoon van een legende’ aan. “En wat doe je ermee? Je vergooit het weer allemaal!”

Bekijk het fragment van We Want More hieronder.

We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv.

<em>We Want More</em>: Ali B neemt ‘zoon van legende’ André Hazes in de maling André Hazes denkt in We Want More dat een van de kandidaten hard heeft moeten werken voor zijn carrière, maar volgens Ali B doet iedereen dat. Voor de rapper een goed moment om medejurylid André even lekker in de maling te nemen, en hij spreekt de ‘zoon van een legende’ aan. “En wat doe je ermee? Je vergooit het weer allemaal!” Bekijk het fragment van We Want More hieronder. We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv. Trijntje Oosterhuis roept dochtertje We Want More-deelneemster Jo-Anne het podium op (video) Bekijk deze video » We Want More: Ali B schrikt zich rot van studieschuld zanger van 50.000 euro Bekijk deze video »
TV :
We Want More: Ali B neemt ‘zoon van legende’ André Hazes in de maling

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op We Want More: Ali B neemt ‘zoon van legende’ André Hazes in de maling of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV