Video: Coronaproof voetballen doe je zo volgens Argentijnse voetbalfans

Video: Coronaproof voetballen doe je zo volgens Argentijnse voetbalfans

De voetbalwereld ligt al een tijdje behoorlijk stil in verband met het coronavirus. Maar nu heeft een groep Argentijnen een mooie manier gevonden om toch te kunnen voetballen, zonder met elkaar in contact te komen. Dit krijgen ze voor elkaar door met tien man te spelen en het veld in vakken te verdelen.

Bekijk in de video van het AD hieronder hoe je coronaproof kunt voetballen.

Video: <em>Coronaproof voetballen</em> doe je zo volgens Argentijnse voetbalfans De voetbalwereld ligt al een tijdje behoorlijk stil in verband met het coronavirus. Maar nu heeft een groep Argentijnen een mooie manier gevonden om toch te kunnen voetballen, zonder met elkaar in contact te komen. Dit krijgen ze voor elkaar door met tien man te spelen en het veld in vakken te verdelen. Bekijk in de video van het AD hieronder hoe je coronaproof kunt voetballen. Arie Boomsma toont aangepaste sportschool: 'Alles op 1,5 meter!' (video) Bekijk deze video » Roel van Velzen geeft eerste coronaproof concert (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Coronaproof voetballen doe je zo volgens Argentijnse voetbalfans

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Coronaproof voetballen doe je zo volgens Argentijnse voetbalfans of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV