Oscarfilm Dances With Wolves is vrijdag te zien bij Veronica, bekijk de trailer

Oscarfilm Dances With Wolves is vrijdag te zien bij Veronica, bekijk de trailer

Oscarfilm <em>Dances With Wolves</em> is vrijdag te zien bij <em>Veronica</em>, bekijk de trailer Na de Amerikaanse Burgeroorlog heeft militair John Dunbar genoeg van het leger. Hij is het zo zat dat hij zich aansluit bij een indianenvolk. 7 Oscars gewonnenKevin Costner is vooral bekend als acteur, maar ook als regisseur heeft hij zijn sporen verdiend. Met zijn regiedebuut Dances with Wolves scoorde hij meteen zeven Oscars. Bekijk de trailer van Dances With Wolves hierboven. De film Dances With Wolves is vrijdag 3 juli om 20:30 uur te zien bij Veronica. Bekijk ook Spannende film Fatal Affair vanaf 16 juli op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video » The Old Guard vanaf 10 juli te zien op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Film :
Oscarfilm Dances With Wolves is vrijdag te zien bij Veronica, bekijk de trailer

Na de Amerikaanse Burgeroorlog heeft militair John Dunbar genoeg van het leger. Hij is het zo zat dat hij zich aansluit bij een indianenvolk.

7 Oscars gewonnen
Kevin Costner is vooral bekend als acteur, maar ook als regisseur heeft hij zijn sporen verdiend. Met zijn regiedebuut Dances with Wolves scoorde hij meteen zeven Oscars.

Bekijk de trailer van Dances With Wolves hierboven.

De film Dances With Wolves is vrijdag 3 juli om 20:30 uur te zien bij Veronica.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Oscarfilm Dances With Wolves is vrijdag te zien bij Veronica, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV