ZIEN: Eerste beelden nieuw museum The Upside Down Amsterdam van Anna Nooshin

ZIEN: Eerste beelden nieuw museum The Upside Down Amsterdam van Anna Nooshin

Anna Nooshin heeft twee jaar gewerkt aan het museum The Upside Down Amsterdam. Vrijdag 3 juli gingen de deuren voor het eerst open voor het publiek en op de Instagrampagina van The Upside Down Amsterdam krijgen we online een tour door het museum.

Anna ontwijkt corona-vraag
Tijdens de opening werd oprichter Anna Nooshin geïnterviewd en vertelt ze dat het museum voor jong en oud is. Ook kreeg ze vragen waar ze geen antwoord op wilde geven.

Bekijk hieronder de eerste beelden van het museum.

ZIEN: Eerste beelden nieuw museum <em>The Upside Down Amsterdam</em> van <em>Anna Nooshin</em> Anna Nooshin heeft twee jaar gewerkt aan het museum The Upside Down Amsterdam. Vrijdag 3 juli gingen de deuren voor het eerst open voor het publiek en op de Instagrampagina van The Upside Down Amsterdam krijgen we online een tour door het museum. Anna ontwijkt corona-vraagTijdens de opening werd oprichter Anna Nooshin geïnterviewd en vertelt ze dat het museum voor jong en oud is. Ook kreeg ze vragen waar ze geen antwoord op wilde geven. Bekijk hieronder de eerste beelden van het museum. Bekijk ook Zien: Anna Nooshin opent Instagram-museum The Upside Down Amsterdam Bekijk deze video » ZIEN: Anna Nooshin ontwijkt vraag over 1,5 meter afstand in haar museum The Upside Down Amsterdam Bekijk deze video »
Entertainment :
ZIEN: Eerste beelden nieuw museum The Upside Down Amsterdam van Anna Nooshin

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Eerste beelden nieuw museum The Upside Down Amsterdam van Anna Nooshin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV