TERUGKIJKEN: voorlopig laatste persconferentie premier Rutte na ministerraad (3 juli)

TERUGKIJKEN: voorlopig laatste persconferentie premier Rutte na ministerraad (3 juli)

TERUGKIJKEN: voorlopig laatste <em>persconferentie premier Rutte</em> na ministerraad (3 juli) Kijk hierboven de persconferentie van premier Mark Rutte na de ministerraad van 3 juli terug. Vrijdag 3 juli gaat het zomerreces in, wat betekent dat de politici de komende weken lekker vakantie kunnen vieren. Maar op hun laatste werkdag stond nog een ministerraad op de planning. Zoals elke week neemt premier Mark Rutte ook vandaag de tijd om in een persconferentie een update te geven over wat er zoal is besproken in de minsterraad, waar onder anderen Hugo de Jonge, Kajsa Ollongren, Stef Blok, Sigrid Kaag, Ferdinand Grapperhaus en Martin van Rijn bij aanwezig waren. En daarna krijgt de pers de tijd om vragen te stellen. In de video hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 3 juli bekijken. Corendon in de clinch met Mark Rutte door vakanties Turkije (video) Bekijk deze video » Mark Rutte weigert excuses te maken voor slavernijverleden Nederland (video) Bekijk deze video »
Live :
TERUGKIJKEN: voorlopig laatste persconferentie premier Rutte na ministerraad (3 juli)

Kijk hierboven de persconferentie van premier Mark Rutte na de ministerraad van 3 juli terug.

Vrijdag 3 juli gaat het zomerreces in, wat betekent dat de politici de komende weken lekker vakantie kunnen vieren. Maar op hun laatste werkdag stond nog een ministerraad op de planning. Zoals elke week neemt premier Mark Rutte ook vandaag de tijd om in een persconferentie een update te geven over wat er zoal is besproken in de minsterraad, waar onder anderen Hugo de Jonge, Kajsa Ollongren, Stef Blok, Sigrid Kaag, Ferdinand Grapperhaus en Martin van Rijn bij aanwezig waren. En daarna krijgt de pers de tijd om vragen te stellen.

In de video hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 3 juli bekijken.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op TERUGKIJKEN: voorlopig laatste persconferentie premier Rutte na ministerraad (3 juli) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV