Video: Man vernielt Febo Amsterdam, roept ‘Allahu akbar’ en zorgt voor vechtpartij

Video: Man vernielt Febo Amsterdam, roept ‘Allahu akbar’ en zorgt voor vechtpartij

En man heeft in de nacht van donderdag op vrijdag voor heel wat ophef gezorgd in het centrum van Amsterdam. Hij ging helemaal los in de snackbar Febo.

Verwarde man gearresteerd
In de video van een ooggetuige is te zien dat de man druk aan het schreeuwen is, de snackbar vernielt en hij roept hierbij ook ‘Allahu akbar’. Op een gegeven moment valt hij een voorbijganger op straat aan, waarna een vechtpartij ontstaat. Even later komt de politie en wordt de man in de boeien geslagen.

Bekijk hieronder de Telegraaf-video van een ooggetuige van de verwarde man in Amsterdam.

Video: Man vernielt Febo Amsterdam, roept ‘Allahu akbar’ en zorgt voor <em>vechtpartij</em> En man heeft in de nacht van donderdag op vrijdag voor heel wat ophef gezorgd in het centrum van Amsterdam. Hij ging helemaal los in de snackbar Febo. Verwarde man gearresteerdIn de video van een ooggetuige is te zien dat de man druk aan het schreeuwen is, de snackbar vernielt en hij roept hierbij ook ‘Allahu akbar’. Op een gegeven moment valt hij een voorbijganger op straat aan, waarna een vechtpartij ontstaat. Even later komt de politie en wordt de man in de boeien geslagen. Bekijk hieronder de Telegraaf-video van een ooggetuige van de verwarde man in Amsterdam. Bekijk heftige beelden van burenruzie in Den Bosch: 'Niet pistolen!' Bekijk deze video » WhatsApp-groep van politie vol met racistische berichten (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Man vernielt Febo Amsterdam, roept ‘Allahu akbar’ en zorgt voor vechtpartij


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Man vernielt Febo Amsterdam, roept ‘Allahu akbar’ en zorgt voor vechtpartij of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV