RTL Boulevard: Peter R. de Vries over ongrijpbare Ghislaine Maxwell

RTL Boulevard: Peter R. de Vries over ongrijpbare Ghislaine Maxwell

<em>RTL Boulevard:</em> Peter R. de Vries over ongrijpbare Ghislaine Maxwell Ghislaine Maxwell, de rechterhand van Jeffrey Epstein, was een lange tijdd ongrijpbaar. De dame hielp de miljardair jarenlang in zijn duistere praktijken. Inmiddels is Ghislaine opgepakt in een miljoenenvilla waar ze zichzelf verschool. Bekijk de hele video van RTL Boulevard over Ghislaine Maxwell hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Zien: Gerard Joling over nieuwe single met rapper Poke: "Van de beat word je helemaal gek" Bekijk deze video » Peter R. de Vries neemt het op voor Anna Nooshin: De Telegraaf is "schijnheilig" Bekijk deze video »
Entertainment :
RTL Boulevard: Peter R. de Vries over ongrijpbare Ghislaine Maxwell

Ghislaine Maxwell, de rechterhand van Jeffrey Epstein, was een lange tijdd ongrijpbaar. De dame hielp de miljardair jarenlang in zijn duistere praktijken. Inmiddels is Ghislaine opgepakt in een miljoenenvilla waar ze zichzelf verschool.

Bekijk de hele video van RTL Boulevard over Ghislaine Maxwell hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Peter R. de Vries over ongrijpbare Ghislaine Maxwell of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV