Shownieuws: Leonie ter Braak maakt parodie van CDA-kamerlid Mona Keizer

Shownieuws: Leonie ter Braak maakt parodie van CDA-kamerlid Mona Keizer

<em>Shownieuws:</em> Leonie ter Braak maakt parodie van CDA-kamerlid Mona Keizer Leonie ter Braak heeft een hilarische parodie gemaakt op een campagne-video van CDA-kamerlid Mona Keizer. In de video van Leonie ter Braak is te zien hoe vervelend verkooptelefoontjes kunnen zijn. Daarbij zit ze achter een kinderkeukentje. Bekijk de hele video van Shownieuws over Leonie ter Braak hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Beau: Leonie ter Braak, Thomas Berge en Bas Nijhuis vertellen hoe mooi Twente is Bekijk deze video » Niets liever dan een kind: "Het is een oerdrang, ik moet een kind" Bekijk deze video »
Entertainment :
Shownieuws: Leonie ter Braak maakt parodie van CDA-kamerlid Mona Keizer

Leonie ter Braak heeft een hilarische parodie gemaakt op een campagne-video van CDA-kamerlid Mona Keizer. In de video van Leonie ter Braak is te zien hoe vervelend verkooptelefoontjes kunnen zijn. Daarbij zit ze achter een kinderkeukentje.

Bekijk de hele video van Shownieuws over Leonie ter Braak hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Leonie ter Braak maakt parodie van CDA-kamerlid Mona Keizer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV