Vanavond bij Op1: Donny Roelvink, Ahmed Aboutaleb, Janine Abbring en meer

Vanavond bij Op1: Donny Roelvink, Ahmed Aboutaleb, Janine Abbring en meer

Vanavond presenteren Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand namens Op1. Bekijk hieronder wie er te gast zijn

  • Ahmed Aboutaleb is al sinds januari 2009 de burgemeester van Rotterdam. Gisteravond kreeg hij te horen dat de gemeenteraad nóg eens zes jaar met hem verder wil. Vanavond bij Op1 vertelt hij over zijn jaren als burgemeester én kijkt hij naar de toekomst.
  • Op zondag 19 juli begint een nieuw seizoen van Zomergasten, met opnieuw Janine Abbring als interviewer. Gasten zijn onder anderen rapper Typhoon, minister Carola Schouten en viroloog Jaap Goudsmit. Vanavond bij Op1 maakt Janine de laatste gast bekend, en praat ze over haar bezigheden in coronatijd (o.a. bij Zondag met Lubach) en wie haar nieuwe goeroe is.
  • Volgende week is het 25 jaar geleden dat de moslimenclave Srebrenica viel. Het Nederlandse bataljon Dutchbat ondersteunde een VN-missie om de strijdende partijen uit elkaar te houden, maar kon niet verhinderen dat duizenden moslimmannen door Bosnisch-Servische troepen werden vermoord. Journalist Coen Verbraak blikt met betrokken Dutchbatters Remko de Bruijne en Liesbeth Beukeboom terug op de gebeurtenissen van toen en op de impact ervan op hun verdere leven.
  • Dave Roelvink deelde onlangs een video van zijn 'echte tanden'. Hij laat namelijk facings zetten en heeft van zichzelf stompjes. Deze video bleef niet onopgemerkt. Maar je eigen, gezonde gebit weg laten slijpen in ruil voor hagelwitte tanden, is dat wel zo verstandig? Zijn broer Donny Roelvink praat erover samen met tandarts Jan Willem Vaartjes en mondhygiënist Melek Atas.

Op1 is elke dag vanaf 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond bij <em>Op1:</em> Donny Roelvink, Ahmed Aboutaleb, Janine Abbring <em>en meer</em> Vanavond presenteren Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand namens Op1. Bekijk hieronder wie er te gast zijn Ahmed Aboutaleb is al sinds januari 2009 de burgemeester van Rotterdam. Gisteravond kreeg hij te horen dat de gemeenteraad nóg eens zes jaar met hem verder wil. Vanavond bij Op1 vertelt hij over zijn jaren als burgemeester én kijkt hij naar de toekomst. Op zondag 19 juli begint een nieuw seizoen van Zomergasten, met opnieuw Janine Abbring als interviewer. Gasten zijn onder anderen rapper Typhoon, minister Carola Schouten en viroloog Jaap Goudsmit. Vanavond bij Op1 maakt Janine de laatste gast bekend, en praat ze over haar bezigheden in coronatijd (o.a. bij Zondag met Lubach) en wie haar nieuwe goeroe is. Volgende week is het 25 jaar geleden dat de moslimenclave Srebrenica viel. Het Nederlandse bataljon Dutchbat ondersteunde een VN-missie om de strijdende partijen uit elkaar te houden, maar kon niet verhinderen dat duizenden moslimmannen door Bosnisch-Servische troepen werden vermoord. Journalist Coen Verbraak blikt met betrokken Dutchbatters Remko de Bruijne en Liesbeth Beukeboom terug op de gebeurtenissen van toen en op de impact ervan op hun verdere leven. Dave Roelvink deelde onlangs een video van zijn 'echte tanden'. Hij laat namelijk facings zetten en heeft van zichzelf stompjes. Deze video bleef niet onopgemerkt. Maar je eigen, gezonde gebit weg laten slijpen in ruil voor hagelwitte tanden, is dat wel zo verstandig? Zijn broer Donny Roelvink praat erover samen met tandarts Jan Willem Vaartjes en mondhygiënist Melek Atas. Op1 is elke dag vanaf 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Frits Spits houdt taalquiz met gasten van Op1 Bekijk deze video » Vrijdag in Op1: Donny Roelvink over afgeslepen tanden & facings (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Op1: Donny Roelvink, Ahmed Aboutaleb, Janine Abbring en meer

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Donny Roelvink, Ahmed Aboutaleb, Janine Abbring en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV