Verwarde Robert Jensen over 'neppe vlucht' voor mensen die reizen missen (video)

Verwarde Robert Jensen over 'neppe vlucht' voor mensen die reizen missen (video)

In Taiwan hebben ze iets bedacht voor de mensen die het missen om te reizen. Ze hebben een 'neppe vlucht' georganiseerd. Je gaat naar het vliegveld en maakt het hele proces mee van reizen zoals we gewend zijn. Maar toch niet helemaal, want iedereen moet een mondkapje dragen en afstand houden, vertelt Robert Jensen in zijn show.

Verwarde Jensen
"Bijna 10.000 mensen hebben zich aangemeld, maar er was maar plek voor 60. Je gaat het vliegtuig in, maar het vliegtuig blijft aan de grond", vertelt Jensen verward. "Mensen vinden het fantastisch en stappen na 2 uur weer uit, en dan gaan ze weer naar huis." Robert begrijpt mensen niet meer. Verder spreekt Jensen in deze nieuwe show over de Nieuwe Wereld Orde, corona en lockdown.

Bekijk hieronder De Jensen Show #188.

Verwarde <em>Robert Jensen</em> over 'neppe vlucht' voor mensen die reizen missen (video) In Taiwan hebben ze iets bedacht voor de mensen die het missen om te reizen. Ze hebben een 'neppe vlucht' georganiseerd. Je gaat naar het vliegveld en maakt het hele proces mee van reizen zoals we gewend zijn. Maar toch niet helemaal, want iedereen moet een mondkapje dragen en afstand houden, vertelt Robert Jensen in zijn show. Verwarde Jensen"Bijna 10.000 mensen hebben zich aangemeld, maar er was maar plek voor 60. Je gaat het vliegtuig in, maar het vliegtuig blijft aan de grond", vertelt Jensen verward. "Mensen vinden het fantastisch en stappen na 2 uur weer uit, en dan gaan ze weer naar huis." Robert begrijpt mensen niet meer. Verder spreekt Jensen in deze nieuwe show over de Nieuwe Wereld Orde, corona en lockdown. Bekijk hieronder De Jensen Show #188. Bekijk ook De Jensen Show over agenda 2030: "Dit zijn de plannen voor de komende jaren" Bekijk deze video » Mijlpaal voor Robert Jensen: meer dan 100.000 YouTube-volgers: "Zo positief" Bekijk deze video »
Nieuws :
Verwarde Robert Jensen over 'neppe vlucht' voor mensen die reizen missen (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Verwarde Robert Jensen over 'neppe vlucht' voor mensen die reizen missen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV