Talkshow M gemist? Thijs Boontjes zingt een bewerkte versie van Deze Nacht

Talkshow M gemist? Thijs Boontjes zingt een bewerkte versie van Deze Nacht

Hieronder zie je een fragment uit M van vrijdag 3 juli. Je kunt hier de hele aflevering van M terugkijken.

In maart was Thijs Boontjes al bij de eerste aflevering van het derde seizoen van M. Hij zong toen zijn nummer Thermopane om alle thuisblijvers een hart onder de riem te steken. Nu slluit hij de laatste aflevering van het seizoen af met een specieale bewerkte versie van Deze Nacht.

M was elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je M gemist? Je kunt alle beste fragmenten en hele uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? Thijs Boontjes zingt een bewerkte versie van <em>Deze Nacht</em> Hieronder zie je een fragment uit M van vrijdag 3 juli. Je kunt hier de hele aflevering van M terugkijken. In maart was Thijs Boontjes al bij de eerste aflevering van het derde seizoen van M. Hij zong toen zijn nummer Thermopane om alle thuisblijvers een hart onder de riem te steken. Nu slluit hij de laatste aflevering van het seizoen af met een specieale bewerkte versie van Deze Nacht. M was elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je M gemist? Je kunt alle beste fragmenten en hele uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Talkshow M gemist? Kamervoorzitter Arib vertelt over Hugo de Jonge Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Ahmed Marcouch over zijn bassischooljuf Herma Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Thijs Boontjes zingt een bewerkte versie van Deze Nacht

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Thijs Boontjes zingt een bewerkte versie van Deze Nacht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV