Hart van Nederland: Grote verkeerschaos door blokkeerboeren op A1

Hart van Nederland: Grote verkeerschaos door blokkeerboeren op A1

<em>Hart van Nederland:</em> Grote verkeerschaos door blokkeerboeren op A1 Op de A1 tussen Hengelo en Lochem hebben een groep boeren de snelweg geblokkeerd. Dat zorgde voor een enorme verkeerschaos. Verschillende eenheden van de politie kwamen op de blokkade af om de blokkade op te heffen. Bekijk de beelden van Hart van Nederland over de blokkade op de A1 hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Heftig: Politie arresteert negen mensen bij onderzoek naar cocaïnehandel haven Vlissingen (video) Bekijk deze video » Zien: hectische achtervolging in Utrecht vastgelegd door politievlogger Bekijk deze video »
Nieuws :
Hart van Nederland: Grote verkeerschaos door blokkeerboeren op A1

Op de A1 tussen Hengelo en Lochem hebben een groep boeren de snelweg geblokkeerd. Dat zorgde voor een enorme verkeerschaos. Verschillende eenheden van de politie kwamen op de blokkade af om de blokkade op te heffen.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland over de blokkade op de A1 hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: Grote verkeerschaos door blokkeerboeren op A1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV