We Want More gemist? Boaz zingt Toxic van Britney Spears

We Want More gemist? Boaz zingt Toxic van Britney Spears

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van We Want More van vrijdag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van We Want More van 3 juli terugkijken op Gids.tv.

Tijdens We Want More zong Boaz het nummer Toxic van Britney Spears. Hij stak het originele nummer van de zangeres in een bijzonder rock-jasje. De jury was erg te spreken over zijn optreden. Boaz is met dit optreden door naar de halve finale.

We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv.

<em>We Want More</em> gemist? Boaz zingt <em>Toxic</em> van Britney Spears Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van We Want More van vrijdag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van We Want More van 3 juli terugkijken op Gids.tv. Tijdens We Want More zong Boaz het nummer Toxic van Britney Spears. Hij stak het originele nummer van de zangeres in een bijzonder rock-jasje. De jury was erg te spreken over zijn optreden. Boaz is met dit optreden door naar de halve finale. We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv. Trijntje Oosterhuis roept dochtertje We Want More-deelneemster Jo-Anne het podium op (video) Bekijk deze video » We Want More: Ali B neemt ‘zoon van legende’ André Hazes in de maling Bekijk deze video »
TV :
We Want More gemist? Boaz zingt Toxic van Britney Spears

Bekijk hier alle video's en artikelen van We Want More
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op We Want More gemist? Boaz zingt Toxic van Britney Spears of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV