We Want More: Willem zingt Ain't That A Kick In The Head van Dean Martin

We Want More: Willem zingt Ain't That A Kick In The Head van Dean Martin

<em>We Want More:</em> Willem zingt Ain't That A Kick In The Head van Dean Martin Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van We Want More van vrijdag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van We Want More van 3 juli terugkijken op Gids.tv. Tijdens We Want More zong Willem het nummer Aint That A Kick In The Head van Dean Martin. Hij wist het originele nummer bijna één op één na te zingen. Ondanks zijn prestatie, is hij niet door naar de halve finale. We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv. We Want More: Ali B neemt ‘zoon van legende’ André Hazes in de maling Bekijk deze video » We Want More gemist? Boaz zingt Toxic van Britney Spears Bekijk deze video »
TV :
We Want More: Willem zingt Ain't That A Kick In The Head van Dean Martin

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van We Want More van vrijdag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van We Want More van 3 juli terugkijken op Gids.tv.

Tijdens We Want More zong Willem het nummer Aint That A Kick In The Head van Dean Martin. Hij wist het originele nummer bijna één op één na te zingen. Ondanks zijn prestatie, is hij niet door naar de halve finale.

We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op We Want More: Willem zingt Ain't That A Kick In The Head van Dean Martin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV