We Want More: Kiya zingt I'll Never Love Again van Lady Gaga en Bradley Cooper

We Want More: Kiya zingt I'll Never Love Again van Lady Gaga en Bradley Cooper

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van We Want More van vrijdag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van We Want More van 3 juli terugkijken op Gids.tv.

Tijdens We Want More zong Kiya het nummer I'll Never Love Again van Lady Gaga en Bradley Cooper. Ze zong een ijzersterk optreden. Toch was het volgens de jury niet genoeg. Ze is niet door naar de halve finale.

We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv.

<em>We Want More:</em> Kiya zingt <em>I'll Never Love Again</em> van <em>Lady Gaga</em> en Bradley Cooper Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van We Want More van vrijdag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van We Want More van 3 juli terugkijken op Gids.tv. Tijdens We Want More zong Kiya het nummer I'll Never Love Again van Lady Gaga en Bradley Cooper. Ze zong een ijzersterk optreden. Toch was het volgens de jury niet genoeg. Ze is niet door naar de halve finale. We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv. We Want More gemist? Boaz zingt Toxic van Britney Spears Bekijk deze video » We Want More: Willem zingt Ain't That A Kick In The Head van Dean Martin Bekijk deze video »
TV :
We Want More: Kiya zingt I'll Never Love Again van Lady Gaga en Bradley Cooper

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op We Want More: Kiya zingt I'll Never Love Again van Lady Gaga en Bradley Cooper of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV