We Want More: Francesco zingt Heroes van David Bowie

We Want More: Francesco zingt Heroes van David Bowie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van We Want More van vrijdag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van We Want More van 3 juli terugkijken op Gids.tv.

Tijdens We Want More zong Francesco het nummer Heroes van David Bowie. Hij stak het originele lied van de zanger in een compleet eigen jasje. Hij zette zo'n spectaculair optreden neer dat hij naar de halve finale mocht.

We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv.

<em>We Want More:</em> Francesco zingt <em>Heroes</em> van <em>David Bowie</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van We Want More van vrijdag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van We Want More van 3 juli terugkijken op Gids.tv. Tijdens We Want More zong Francesco het nummer Heroes van David Bowie. Hij stak het originele lied van de zanger in een compleet eigen jasje. Hij zette zo'n spectaculair optreden neer dat hij naar de halve finale mocht. We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv. We Want More gemist? Boaz zingt Toxic van Britney Spears Bekijk deze video » We Want More: Willem zingt Ain't That A Kick In The Head van Dean Martin Bekijk deze video »
TV :
We Want More: Francesco zingt Heroes van David Bowie

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op We Want More: Francesco zingt Heroes van David Bowie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV