We Want More: Angels Rule zingen Fix You van Coldplay

We Want More: Angels Rule zingen Fix You van Coldplay

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van We Want More van vrijdag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van We Want More van 3 juli terugkijken op Gids.tv.

Tijdens We Want More zongen Angels Rule het nummer Fix You van Coldplay. De groep stak het nummer in een eigen jasje. In een bijna acapella versie van het liedje, wisten ze de jury te overtuigen. Hiermee zijn ze door naar de halve finale.

We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv.

<em>We Want More:</em> Angels Rule zingen <em>Fix You</em> van <em>Coldplay</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van We Want More van vrijdag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van We Want More van 3 juli terugkijken op Gids.tv. Tijdens We Want More zongen Angels Rule het nummer Fix You van Coldplay. De groep stak het nummer in een eigen jasje. In een bijna acapella versie van het liedje, wisten ze de jury te overtuigen. Hiermee zijn ze door naar de halve finale. We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv. We Want More gemist? Boaz zingt Toxic van Britney Spears Bekijk deze video » We Want More: Willem zingt Ain't That A Kick In The Head van Dean Martin Bekijk deze video »
Talkshow :
We Want More: Angels Rule zingen Fix You van Coldplay

Bekijk hier alle video's en artikelen van We Want More
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op We Want More: Angels Rule zingen Fix You van Coldplay of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV