Shownieuws: Humberto Tan voorzitter van anti-racismecommissie KNVB

Shownieuws: Humberto Tan voorzitter van anti-racismecommissie KNVB

Humberto Tan heeft een nieuw doel in zijn carrière. De presentator duikt de voetbalwereld weer in. Deze keer is hij door de KNVB gevraagd om plaats te nemen in de anti-racismecommissie. Hij vertelt erover bij Shownieuws. Eerder liet hij zich al uit over de uitspraken van Johan Derksen. "Hij mag zeggen wat hij zegt. Tegelijkertijd kunnen mense ndaar ook op reageren."

Bekijk de hele video van Shownieuws over Humberto Tan hieronder

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

<em>Shownieuws:</em> Humberto Tan voorzitter van anti-racismecommissie KNVB Humberto Tan heeft een nieuw doel in zijn carrière. De presentator duikt de voetbalwereld weer in. Deze keer is hij door de KNVB gevraagd om plaats te nemen in de anti-racismecommissie. Hij vertelt erover bij Shownieuws. Eerder liet hij zich al uit over de uitspraken van Johan Derksen. "Hij mag zeggen wat hij zegt. Tegelijkertijd kunnen mense ndaar ook op reageren." Bekijk de hele video van Shownieuws over Humberto Tan hieronder Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Bekijk ook Zien: Humberto Tan is na aanwezigheid bij demonstratie bang voor nieuwe coronagolf Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: Ruud Gullit en Humberto Tan in commissie tegen racisme Bekijk deze video »
Entertainment :
Shownieuws: Humberto Tan voorzitter van anti-racismecommissie KNVB

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Humberto Tan voorzitter van anti-racismecommissie KNVB of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV