Shownieuws: Taakstraf voor man die schrijver Özcan Akyol bedreigde

Shownieuws: Taakstraf voor man die schrijver Özcan Akyol bedreigde

<em>Shownieuws:</em> Taakstraf voor man die schrijver Özcan Akyol bedreigde De 31-jarige man uit Almere die schrijver en tv-maker Özcan Akyol bedreigde met de dood heeft een taakstraf gekregen van twintig uur. Dat was de uitspraak van de politierechter in Zwolle . Via Twitter schreef de man berichten dat hij Akyol en zijn familie zou uitmoorden. Bekijk de hele video van Shownieuws over Özcan Akyol hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Shownieuws: Leonie ter Braak maakt parodie van CDA-kamerlid Mona Keizer Bekijk deze video » Shownieuws: Nick en Simon op muzikale roadtrip tijdens Hit the Road Bekijk deze video »
Entertainment :
Shownieuws: Taakstraf voor man die schrijver Özcan Akyol bedreigde

De 31-jarige man uit Almere die schrijver en tv-maker Özcan Akyol bedreigde met de dood heeft een taakstraf gekregen van twintig uur. Dat was de uitspraak van de politierechter in Zwolle . Via Twitter schreef de man berichten dat hij Akyol en zijn familie zou uitmoorden.

Bekijk de hele video van Shownieuws over Özcan Akyol hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Taakstraf voor man die schrijver Özcan Akyol bedreigde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV