We Want More: de emoties lopen backstage hoog op (video)

We Want More: de emoties lopen backstage hoog op (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van We Want More van vrijdag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van We Want More van 3 juli terugkijken op Gids.tv.

De emoties lopen hoog op bij het zangprogramma We Want More. Backstage omhelzen kandidaten hun familieleden en zorgt de ontlading soms zelfs voor tranen. ''Dit was de avond van mijn leven,'' zegt een oma van een van de deelnemers.

We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv.

<em>We Want More</em>: de emoties lopen backstage hoog op (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van We Want More van vrijdag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van We Want More van 3 juli terugkijken op Gids.tv. De emoties lopen hoog op bij het zangprogramma We Want More. Backstage omhelzen kandidaten hun familieleden en zorgt de ontlading soms zelfs voor tranen. ''Dit was de avond van mijn leven,'' zegt een oma van een van de deelnemers. We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook We Want More: Henk Poort leert deelnemer Thomas 'shaken' (video) Bekijk deze video » We Want More: Bodine op het laatste moment door, wat een ontlading! (video) Bekijk deze video »
TV :
We Want More: de emoties lopen backstage hoog op (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op We Want More: de emoties lopen backstage hoog op (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV