We Want More: Bodine op het laatste moment door, wat een ontlading! (video)

We Want More: Bodine op het laatste moment door, wat een ontlading! (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van We Want More van vrijdag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van We Want More van 3 juli terugkijken op Gids.tv.

Bodine zong het nummer Run van Snow Patrol in het zangprogramma We Want More. Het werd echt even spannend of ze door zou gaan naar de volgende ronde, maar bij haar laatste uithaal werd er toch nog door meerdere juryleden op de knop gedrukt.

We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv.

<em>We Want More</em>: Bodine op het laatste moment door, wat een ontlading! (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van We Want More van vrijdag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van We Want More van 3 juli terugkijken op Gids.tv. Bodine zong het nummer Run van Snow Patrol in het zangprogramma We Want More. Het werd echt even spannend of ze door zou gaan naar de volgende ronde, maar bij haar laatste uithaal werd er toch nog door meerdere juryleden op de knop gedrukt. We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook We Want More gemist? Boaz zingt Toxic van Britney Spears Bekijk deze video » We Want More gemist? Bodine zingt Run van Snow Patrol Bekijk deze video »
Entertainment :
We Want More: Bodine op het laatste moment door, wat een ontlading! (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op We Want More: Bodine op het laatste moment door, wat een ontlading! (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV