Op1: Ahmed Aboutaleb over racistische uitspraken politie app-groep

Op1: Ahmed Aboutaleb over racistische uitspraken politie app-groep

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 3 juli terugkijken op Gids.tv.

In een groepsapp van Rotterdamse politieagenten zijn racistische uitspraken gedaan. Burgemeester Ahmed Aboutaleb schrok enorm van dit nieuws. Hij vertelt erover bij Op1. "Dit kan echt niet en dient goed onderzocht te worden, ook op strafrechtelijke aspecten. Voor zulke mensen is geen plek in mijn eenheid."

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1:</em> Ahmed Aboutaleb over racistische uitspraken politie app-groep Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 3 juli terugkijken op Gids.tv. In een groepsapp van Rotterdamse politieagenten zijn racistische uitspraken gedaan. Burgemeester Ahmed Aboutaleb schrok enorm van dit nieuws. Hij vertelt erover bij Op1. "Dit kan echt niet en dient goed onderzocht te worden, ook op strafrechtelijke aspecten. Voor zulke mensen is geen plek in mijn eenheid." Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Vrijdag in Op1: Donny Roelvink over afgeslepen tanden & facings (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Ahmed Aboutaleb over racistische uitspraken politie app-groep

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Ahmed Aboutaleb over racistische uitspraken politie app-groep of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV