Beau gemist? Peter R. de Vries over informatielek Mocro Maffia

Beau gemist? Peter R. de Vries over informatielek Mocro Maffia

Bekijk hier het hele felle gesprek van Peter R. de Vries en de AD-journalisten bij Beau.

Een tijdje geleden kwam het nieuws naar buiten dat een advocaat uit het advocatenkantoor van Peter R. de Vries informatie lekte naar de Mocro Maffia. Peter R. de Vries reageert bij Beau op het nieuws. "Over het eerste verhaal loopt er al een bodemprocedure tegen het Algemeen Dagblad", vertelt hij. "Daarom denk ik ook dat dit verhaal bedoeld was als de final kill."

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Peter R. de Vries over informatielek Mocro Maffia Bekijk hier het hele felle gesprek van Peter R. de Vries en de AD-journalisten bij Beau. Een tijdje geleden kwam het nieuws naar buiten dat een advocaat uit het advocatenkantoor van Peter R. de Vries informatie lekte naar de Mocro Maffia. Peter R. de Vries reageert bij Beau op het nieuws. "Over het eerste verhaal loopt er al een bodemprocedure tegen het Algemeen Dagblad", vertelt hij. "Daarom denk ik ook dat dit verhaal bedoeld was als de final kill." Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Beau: Andy Kraag over kraken van Encrochat (video) Bekijk deze video » Beau gemist? Mischa Blok openhartig over discriminatie en racisme Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Peter R. de Vries over informatielek Mocro Maffia

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Peter R. de Vries over informatielek Mocro Maffia of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV