Op1: Donny Roelvink liet zijn tanden wegslijpen voor een nieuw gebit

Op1: Donny Roelvink liet zijn tanden wegslijpen voor een nieuw gebit

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 3 juli terugkijken op Gids.tv.

Donny Roelvink kwam afgelopen week in het nieuws omdat hij naar Turkije was gevlogen voor een nieuw gebit. Tandarts Jan Willem Vaartjes vertelt over de risico's bij Op1. "15% van je tanden gaat dood. Het is niet eenmalig, over een aantal jaar moet je misschien wel implantaten nemen in Nederland voor heel veel geld."

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1:</em> Donny Roelvink liet zijn tanden wegslijpen voor een nieuw gebit Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 3 juli terugkijken op Gids.tv. Donny Roelvink kwam afgelopen week in het nieuws omdat hij naar Turkije was gevlogen voor een nieuw gebit. Tandarts Jan Willem Vaartjes vertelt over de risico's bij Op1. "15% van je tanden gaat dood. Het is niet eenmalig, over een aantal jaar moet je misschien wel implantaten nemen in Nederland voor heel veel geld." Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Donny Roelvink eerlijk over facings in Turkije: "Het is goedkoper" (video) Bekijk deze video » Vrijdag in Op1: Donny Roelvink over afgeslepen tanden & facings (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Donny Roelvink liet zijn tanden wegslijpen voor een nieuw gebit

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Donny Roelvink liet zijn tanden wegslijpen voor een nieuw gebit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV