Interview Max Verstappen na eerste racedag: "We kunnen voor mooi resultaat gaan"

Interview Max Verstappen na eerste racedag: "We kunnen voor mooi resultaat gaan"

Gisteren (vrijdag 3 juli) mochten de Formule 1-coureurs eindelijk weer de baan op voor de eerste twee vrije trainingen in de aanloop naar de GP van Oostenrijk. Verstappen is blij dat hij weer mag racen en heeft vertrouwen in de eerste GP: "We kunnen voor een mooi resultaat gaan."

"Niks bijzonders"
Commentator Olav Mol begint zijn interview met de vraag wat voor gevoel Verstappen had op weg naar de garage en het circuit. De coureur antwoordt nuchter, zoals we dat van hem gewend zijn: "Gewoon, niks bijzonders." Hij vertelt dat zijn vader, Jos Verstappen, waarschijnlijk meer spanning heeft nu er weer geracet gaat worden. Maar wat heeft Max in de tussentijd gedaan? Leren breien, wellicht? "Dat heb ik even overgeslagen..."

Bekijk het interview van Olav Mol met Max Verstappen hieronder.

Interview <em>Max Verstappen</em> na eerste racedag: &quot;We kunnen voor mooi resultaat gaan&quot; Gisteren (vrijdag 3 juli) mochten de Formule 1-coureurs eindelijk weer de baan op voor de eerste twee vrije trainingen in de aanloop naar de GP van Oostenrijk. Verstappen is blij dat hij weer mag racen en heeft vertrouwen in de eerste GP: "We kunnen voor een mooi resultaat gaan." "Niks bijzonders"Commentator Olav Mol begint zijn interview met de vraag wat voor gevoel Verstappen had op weg naar de garage en het circuit. De coureur antwoordt nuchter, zoals we dat van hem gewend zijn: "Gewoon, niks bijzonders." Hij vertelt dat zijn vader, Jos Verstappen, waarschijnlijk meer spanning heeft nu er weer geracet gaat worden. Maar wat heeft Max in de tussentijd gedaan? Leren breien, wellicht? "Dat heb ik even overgeslagen..." Bekijk het interview van Olav Mol met Max Verstappen hieronder. Bekijk ook Samenvatting vrije training 1 (Formule 1 GP van Oostenrijk) Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 2 (Formule 1 GP van Oostenrijk) Bekijk deze video »
Formule 1 :
Interview Max Verstappen na eerste racedag: "We kunnen voor mooi resultaat gaan"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Interview Max Verstappen na eerste racedag: "We kunnen voor mooi resultaat gaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV