Donald Trump viert Onafhankelijkheidsdag met keiharde aanval op links (video)

Donald Trump viert Onafhankelijkheidsdag met keiharde aanval op links (video)

Donald Trump was 4 juli aanwezig bij een officiële viering van Onafhankelijkheidsdag in de VS. De Amerikaanse president maakte bij de grote bijeenkomst nabij Mount Rushmore van de gelegenheid gebruik om de aanval op links te openen. “We zullen deze gevaarlijke beweging blootleggen, de kinderen van onze natie beschermen van deze radicale aanval en onze geliefde Amerikaanse manier van leven behouden”, aldus Trump over ‘extreem-links fascisme. “Deze linkse culturele revolutie is ontworpen om de Amerikaanse revolutie omver te werpen.”

Bekijk de hele video van het AD over de Onafhankelijkheidsdag-viering met Donald Trump hieronder.

<em>Donald Trump</em> viert Onafhankelijkheidsdag met keiharde aanval op links (video) Donald Trump was 4 juli aanwezig bij een officiële viering van Onafhankelijkheidsdag in de VS. De Amerikaanse president maakte bij de grote bijeenkomst nabij Mount Rushmore van de gelegenheid gebruik om de aanval op links te openen. “We zullen deze gevaarlijke beweging blootleggen, de kinderen van onze natie beschermen van deze radicale aanval en onze geliefde Amerikaanse manier van leven behouden”, aldus Trump over ‘extreem-links fascisme. “Deze linkse culturele revolutie is ontworpen om de Amerikaanse revolutie omver te werpen.” Bekijk de hele video van het AD over de Onafhankelijkheidsdag-viering met Donald Trump hieronder. Donald Trump wil minder coronatests doen: "Ik maak geen grap" (video) Bekijk deze video » Johan Vlemmix laat lied Bump At Trump horen in zijn coronabumper-disco (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Donald Trump viert Onafhankelijkheidsdag met keiharde aanval op links (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donald Trump viert Onafhankelijkheidsdag met keiharde aanval op links (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV