Beau gemist? Mischa Blok uitgescholden en bespuugd, start actie #ikbengeenkutchinees

Beau gemist? Mischa Blok uitgescholden en bespuugd, start actie #ikbengeenkutchinees

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 3 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken.

Mischa Blok doet bij Beau een boekje open over wat zij met haar Aziatische achtergrond te verduren krijgt als het om racisme gaat. Zij wordt regelmatig uitgescholden voor bijvoorbeeld ‘kutchinees’ of ‘loempia’. “Het is te veel om op te noemen”, vertelt Blok, die op Twitter de actie #ikbengeenkutchinees startte. “Ik maak mee dat ik in mijn gezicht word gespuugd als ik langs een groep jongens fiets.”

Bekijk het fragment van Beau hieronder. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Mischa Blok uitgescholden en bespuugd, start actie #ikbengeenkutchinees Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 3 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau terugkijken. Mischa Blok doet bij Beau een boekje open over wat zij met haar Aziatische achtergrond te verduren krijgt als het om racisme gaat. Zij wordt regelmatig uitgescholden voor bijvoorbeeld ‘kutchinees’ of ‘loempia’. “Het is te veel om op te noemen”, vertelt Blok, die op Twitter de actie #ikbengeenkutchinees startte. “Ik maak mee dat ik in mijn gezicht word gespuugd als ik langs een groep jongens fiets.” Bekijk het fragment van Beau hieronder. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Beau terugkijken bij Gids.tv. Beau gemist? Gerard Joling hoeft voor geld niet meer te werken: ‘Het komt uit mijn hart’ Bekijk deze video » Wopke Hoekstra vertelt Jaïr Ferwerda toch niet welke CDA’er hij steunt: ‘Mijn excuses’ (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Mischa Blok uitgescholden en bespuugd, start actie #ikbengeenkutchinees

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik durf het bijna niet te vragen
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Mischa Blok uitgescholden en bespuugd, start actie #ikbengeenkutchinees of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV