We Want More: Thomas zingt Una Furtiva Lagrima (video)

We Want More: Thomas zingt Una Furtiva Lagrima (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van We Want More van vrijdag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van We Want More van 3 juli terugkijken op Gids.tv.

Thomas zong bij We Want More het operanummer Una Furtiva Lagrima. Geen gemakkelijke keuze, maar het ging hem goed af. Onder begeleiding van een strijkkwartet en piano wist hij de jury te raken. Henk drukte als eerste op de knop.

We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv.

<em>We Want More</em>: Thomas zingt <em>Una Furtiva Lagrima</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van We Want More van vrijdag 3 juli. Je kunt ook de hele uitzending van We Want More van 3 juli terugkijken op Gids.tv. Thomas zong bij We Want More het operanummer Una Furtiva Lagrima. Geen gemakkelijke keuze, maar het ging hem goed af. Onder begeleiding van een strijkkwartet en piano wist hij de jury te raken. Henk drukte als eerste op de knop. We Want More is iedere vrijdagavond om 20:30 uur te zien op SBS6. Na afloop kun je de beste fragmenten en de hele uitzending van We Want More terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook We Want More: de emoties lopen backstage hoog op (video) Bekijk deze video » We Want More: Henk Poort leert deelnemer Thomas 'shaken' (video) Bekijk deze video » We Want More: Bodine op het laatste moment door, wat een ontlading! (video) Bekijk deze video »
TV :
We Want More: Thomas zingt Una Furtiva Lagrima (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op We Want More: Thomas zingt Una Furtiva Lagrima (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV